My First Festival #2 met onder anderen Frank Groothof en Sef

GRONINGEN

De Oosterpoort in Groningen heeft woensdag het programma van de tweede editie van My First Festival bekendgemaakt. Dit festival voor kinderen (2 - 12 jaar) vindt zaterdag 3 juni plaats.

Frank Groothof presenteert een avontuurlijke voorstelling voor de hele familie met spannende jazzmuziek en live-tekeningen. Popartiest/ rapper Sef zingt hits als ‘De Leven’ en ‘Goed genoeg’. Het negenkoppige Zitakula presenteert een explosieve mix van Afrikaanse ritmes, jazz, funk en een beetje Brazilië. Thijs Boontjes Dans- en Showorkest presenteert zijn Nederlandstalige rock ’n roll (om te lachen). Ook zijn er optredens van The Jerry Hormone Ego Trip, Brass Rave Unit, Groovetrotters, Pianoduo Beth&Flo en Cowboy Billy Boem. Verder kunnen de kinderen zich onder meer een echte cowboy of cowgirl wanen bij De Taartrovers of een workshop volgen bij HotmamaHot. My First Festival is zaterdag 3 juni van 11.00 tot 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Oosterpoort en via de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen