Kensington naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

De Utrechtse band Kensington geeft 3 maart 2018 een concert in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten voor deze show zijn vanaf vrijdag 21 april 10.00 uur te koop via ticketmaster.nl.

Kensington gaat, na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Dome-concerten, een uitverkochte Europese tournee én het winnen van meerdere awards, terug naar waar het succes voor hen begon: de Nederlandse clubs. Voordat Kensington de clubs weer induikt, staan in november echter nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma.

Control

Kensington bracht eind vorig jaar het vierde album 'Control' uit. Op het album - dat op #1 de hitlijsten binnenkwam - staan hitsingles 'Do I Ever', 'Sorry' en meest recente single 'Bridges'. https://youtu.be/PgAQ2CuSIIY

Auteur

Marc Jansen