Ronnie Flex naar Simplon in Groningen

GRONINGEN

Ronnie Flex geeft vrijdag 19 mei een concert in Simplon in Groningen. Kaarten (à 16 euro) zijn vanaf zaterdag 15 april 11.00 uur verkrijgbaar op www.simplon.nl, bij De Jongens van Hemmes en in het Simplon Jongerenhotel.

Ronnie Flex stond in 2015 ook al eens in Simplon. Speciaal voor het veertigjarig bestaan het Groninger poppodium keert hij er terug. Samen met zijn Deuxperience Band, een liveband die bestaat uit een kunstenaarscollectief. Sinds hij in 2015 samen met Lil’ Kleine het nummer 'Drank & Drugs' uitbracht is hij zeker de meest besproken hiphop-artiest van ons land. In 2016 slaagt hij er met zijn show 'Ronnie Flex and Friends' Ahoy Rotterdam vol te krijgen. In 2017 is Ronnie Flex nog steeds aan het doorgroeien en wordt hij live ondersteund door de Deuxperencie Band. Aanvang: 20.30 uur. https://youtu.be/sdJT4nc6Qcs

Auteur

Marc Jansen