Tom McRae naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Tom McRae geeft vrijdag 15 september een concert in De Oosterpoort in Groningen. De kaartverkoop start zaterdag 15 april om 10.00 uur.

De 48-jarige Britse singer-songwriter, die in 2000 debuteerde met een titelloos album, staat bekend om stem, rake teksten en melancholische melodieën. McRae’s laatste (zevende) album 'Did I sleep and miss the border?' dateert uit 2015 en is door The Evening Review geprezen vanwege ‘de boosaardige welbespraaktheid vergelijkbaar met Nick Cave en Tom Waits’. Bij eerdere tournees kreeg McRae versterking van een strijkkwartet en The Standing Band. In Groningen speelt hij samen met twee andere muzikanten. Aanvang: 20.00 uur. Kaartverkoop (à 16 euro): kassa De Oosterpoort, Plato Groningen en de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/A4l3-p2XN14

Auteur

Marc Jansen