L-E-V met danshit 'OCD Love' naar Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN

 Het Israëlische dansgezelschap L-E-V staat zaterdag 13 mei met de voorstelling 'OCD Love' in Stadsschouwburg Groningen.

L-E-V is het eigen gezelschap van choreografe Sharon Eyal, party-organisator Gai Behar, en dj-muzikant-componist Ori Lichtik, voorloper in de Israëlische techno-scene.

OCD Loce

Neil Holborns gedicht 'OCD' was Eyals inspiratiebron voor 'OCD Love'. Obsessie, compulsief gedrag, maar zeker ook de liefde liggen aan de basis Het vocabulaire is elegant en tegelijk verwrongen, vreemd agressief en tegelijk teder. De liefde vindt zijn weg niet echt, partners houden nooit langer dan een minuut gelijke tred. De technobeats van Ori Lichtik zwepen hen voortdurend op en ook de eigen onrust lijkt ze steeds vooruit te jagen.

Aanvang: 20.15 uur.

Auteur

Marc Jansen