Sjamaan Searching Deer exposeert bij Yantra

GRONINGEN

Jan Prins uit Groningen exposeert van zondag 23 april tot en met zondag 14 mei bij spirituele winkel Yantra in Groningen. Deze expositie is getiteld: 'Zielenbeelden'.

Jan Prins houdt zich als sjamaan Searching Deer bezig met de heilige geometrie. Searchin Deer maakt dan ook deel uit van de Holon Village Art Group, een genootschap van spirituele kunstenaars die trachten de heilige geometrie opnieuw toe te passen in de beeldende kunst, met als doel tot een grotere harmonie te komen.

Zielenbeelden

De tentoonstelling 'Zielenbeelden' opent zondag 23 april om 14.00 uur met een workshop 'De Heilige Geometrie en het Hart'. Met meditaties van Searching Deer. Voor zaterdag 29 april (14.00 uur) staat een kaartlezing, omlijst met fluitmuziek door Searching Deer, geprogrammeerd. De expositie wordt zondag 14 mei afgesloten met een lezing van Meike Beekman, getiteld: 'Wat mij een bijna-doodervaring heeft geleerd'.

Auteur

Marc Jansen