Marcel Hensema en NNT presenteren het kerstverhaal op zijn Gronings

GRONINGEN

Na het succes van 'Mijn Ede' en 'Mijn Tweede' keert Marcel Hensema in de kerstvakantie terug in de theaters met de familievoorstelling (10+) 'Mijn Vrede': het kerstverhaal, op zijn Gronings.

Marcel Hensema neemt het publiek in 'Mijn Vrede' mee in hoe het allemaal écht gegaan is. Hoe Maria en Jozef na een barre tocht dwars door de provincie verzeild raakten in het Noord-Groningse dorpje Bethlehem en hoe de Drie Wijzen uit Oost-Groningen via de Veenkoloniën uiteindelijk de stal wisten te bereiken waar het lutje potje Jezus in de kribbe lag. De voorstelling bevat zowel Groningse als Nederlandse teksten. 'Mijn Vrede' gaat vrijdag 22 december in première in Stadsschouwburg Groningen. Vervolgens wordt het ook op zaterdag 23 december, zondag 24 december en dinsdag 26 december opgevoerd in Stadsschouwburg Groningen.

Auteur

Marc Jansen