The RocknRolla Kingsday Extravanganza #5 in Groningen

GRONINGEN

RocknRolla Soundsystem houdt woensdag 26 en donderdag 27 april de vijfde editie van The RocknRolla Kingsday Extravaganza.

Hoewel het Groninger dj-collectief voor deze lustrumeditie organisatorisch is bijgestaan door onafhankelijk podium voor cultuur EM2, is het recept van The RocknRolla Kingsday Extravaganza onveranderd: 'twee dagen toffe acts op de meest relaxte plek in de stad'. Met:
  • Bojan Alexander & Skywalking James
  • Pushin Wood Soundsystem
  • The Loot
  • De Republiek
  • Journeymen Soundsystem
  • Moet & Chandon
  • RocknRolla Soundsystem

Organisch groeiend podium

Plaats van handeling is een podium aan het water van het Reitemakersrijge (achter Academie Minerva). Bezoekers wordt gevraag hun eigen 'rommelmarkt curiosia' mee  te nemen voor een organisch groeiend podium. The RocknRolla Kingsday Extravaganza is woensdag 26 april van 19.00 tot 02.00 uur en donderdag 27 april (Koningsdag) van 10.00 tot 22.00 uur.

Auteur

Marc Jansen