'A weekend with Wes' in Grand Theatre

GRONINGEN

Het Grand Theatre in Groningen presenteert zaterdag 29 en zondag 30 april de eerste editie van Dit moet je cinema!. Dit is een nieuw filmevenement van de makers van open air cinema Zienemaan & Sterren en secret cinema Kino Klandestino.

In de eerste Dit moet je cinema! worden onder de noemer 'A weekend with Wes' de beste films van de Amerikaanse regisseur Wes Anderson vertoond.

Wes Anderson

Wes Anderson staat bekend om zijn inventieve vertelvorm en zijn opvallende visuele stijl. Met eigenzinnige humor en absurde verhaallijnen bouwde Anderson een uniek oeuvre op. In het Grand Theatre worden vijf van zijn beste films getoond. Programma zaterdag 29 april: ▪ 15.30 uur | Opening ▪ 16.00 tot 17.30 uur | Rushmore ▪ 19.30 tot 21.20 | The Royal Tenenbaums ▪ 21.45 tot 23.20 | Moonrise Kingdom Programma zondag 30 april: ▪ 14.00 tot 15.30 uur | Fantastic Mr. Fox ▪ 16.00 tot 18.20 uur | The Grand Budapest Hotel Tickets: ticketkantoor.nl/shop/ditmoetjecinema Meer info: grandtheatregroningen.nl

Auteur

Marc Jansen