Stand van Stad #34 in Groninger Forum

GRONINGEN

De locatie Hereplein van het Groninger Forum is zondag 23 april toneel van de 34ste aflevering van de talkshow ‘Stand van Stad’. Zoals te doen gebruikelijk ontvangt talkshowhost Bram Douwes een keur aan stadse gasten.

Met vertegenwoordigers van Specht Architecten en Henckel & Zahir Architects praat Douwes over 'Wonen in Stadshart', een manifestatie die moet aantonen dat de binnenstad - hoe vol en duur die ook lijkt - groot genoeg is voor iedereen die er wil wonen. Douwes praat ook met theatermaakster Nhung Dam, dochter van Vietnamese bootvluchtelingen. Zij groeide op in de Groningse wijk Beijum, studeerde psychologie aan de RUG en verkaste naar Amsterdam voor de toneelschool en de kleinkunstacademie. Deze maand verscheen haar eerste roman 'Duizend vaders'. Een andere hoofdgast is Wilma Mansveld, de kersverse directeur van de Veiligheidsregio Groningen. Verder treedt zangeres Robine Koerts op en zijn de vaste tafelgasten Marjolein Rover en Bram Esser van de partij. Aanvang: 16.30 uur. Entree: gratis, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum.

Auteur

Marc Jansen