‘Vreemde Kostgangers’ in reprise in De Oosterpoort

GRONINGEN

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot staan zondag 25 februari 2018 met het theaterconcert ‘Vreemde Kostgangers’ in De Oosterpoort in Groningen.

Nogmaals. Deze pioniers van de nederpop toerden namelijk eerder met dit programma door het land. En daarbij werd 8 oktober 2016 De Oosterpoort aangedaan.

Nieuw Nederlandstalig materiaal

Omdat de mannen niet van half werk houden, verscheen ten tijde van die eerste tour ook een (gelijknamig) album, waarvoor ze alle drie nieuw Nederlandstalig materiaal schreven. Het viel allemaal zo in de smaak dat de drie komend seizoen opnieuw de theaters induiken, met nieuwe nummers, een selectie van elkaars oudere werk, persoonlijke favorieten, een (Engelstalig) nummer van de ander in een nieuw jasje en bijzondere duetten. Kaarten (à 42,50 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen en via de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen