Zuid-Koreaanse zombiethriller 'Train to Busan' in VERA Zienema

GRONINGEN

In VERA Zienema in Groningen wordt dinsdag 2 mei de Zuid-Koreaanse zombiethriller 'Train to Busan' van Yeon Sangho vertoond.

Deze film gaat over de gescheiden zakenman Seok-woo die altijd druk is met zijn werk en nooit tijd heeft voor zijn dochter Su-an. Als zij echter besluit om in haar eentje de trein naar Busan te nemen, heeft Seok-woo geen andere optie dan met haar mee te gaan. Precies op het moment dat de trein vertrekt breekt een virus uit dat mensen in zombies verandert. Een geïnfecteerd meisje weet op het laatste moment in te stappen, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is. De (Engels ondertitelde) film begint om 20.30 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: www.vera-groningen.nl/agenda/zienema.

Auteur

Marc Jansen