Open huis Stadskerk | VBG

GRONINGEN

Stadskerk | VBG in Groningen houdt zaterdag 29 april open huis.

Belangstellenden kunnen tussen 10.30 en 16.00 uur terecht bij de vrije baptistengemeente aan de Friesestraatweg. Bijvoorbeeld voor een rondleiding door het kerkgebouw, een kledingbeurs, advies over cv of werk, knuffeldierspreekuur, workshops en sportieve activiteiten. Ook kunnen bezoekers hun fiets laten repareren en/ of hun schoenen laten stikken, vragen stellen over huisdieren en/ of relaties, en zich laten verwennen op een ‘beauty-plein’. Voor een moment van bezinning wordt een spirituele route uitgezet. Maar er kan ook een ritje worden gemaakt op een pony of met de modelspoortrein. En uiteraard zijn er allerhande hapjes verkrijgbaar. Meer informatie: www.kleurinstad.nl

Auteur

Marc Jansen