ANWB-winkel Groningen startpunt ANWB-wandelingen

GRONINGEN

Steeds meer mensen trekken de wandelschoenen aan en gaan eropuit. De ANWB doet mee en heeft voor de zaterdagen 29 april en 6 mei wandelingen vanuit 26 ANWB-winkels, waaronder die in Groningen, georganiseerd.

De wandelingen beginnen om 10.30 uur, zijn circa 5 kilometer lang en duren ongeveer anderhalf uur. Ze zijn geschikt zijn voor jong en oud en kunnen individueel gelopen worden of in een groepje. Lokale ANWB-vrijwilligers begeleiden de wandeling. Zij kennen de streek op hun duimpje en kunnen daar enthousiast over vertellen. Let op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen per wandeling beschikbaar. Voor de locatie Groningen is zelfs alleen nog plek voor de wandeling op 6 mei. Leden kunnen zich gratis inschrijven via www.anwb.nl/wandelen.

Auteur

Marc Jansen