De laatste show van Mark & Tjark

GRONINGEN

Het Groninger vader-zoon-duo Mark & Tjark houdt op te bestaan. Dit omdat de 78-jarige Tjark Vrolijk afscheid neemt van het podium.

Voor het zover is staat nog één laatste show geprogrammeerd: vrijdag 28 april in het Dok in Groningen. Vader en zoon presenteren in deze show alle hoogtepunten van de laatste jaren.

Smartlappenfestvial

Het duo Mark & Tjark begon in 2008. Vader en zoon wonnen meteen het Groninger Smartlappenfestival met een humoristische act. In de jaren die volgden bracht het duo diverse singles uit, zoals De Bijrijder, Lutje Laiverd en Zwemmen naar Tenerife. Ze hadden in totaal meer dan vijfhonderd optredens door het hele land.

Zingen bij de Afwas

De laatste jaren toerde Mark & Tjark met veel succes door het land met het programma 'Zingen bij de Afwas', een terugblik met cabaret en muziek op de jaren zeventig. Overigen is Marc Vrolijk druk doende met enkele soloprojecten. De laatste show van Mark & Trjark begint om 19.30 uur. Kaartverkoop: info@vrolijk-entertainment.nl.

Auteur

Marc Jansen