Koningsnacht en Koningsdag: Arriva zet extra treinen en bussen in

GRONINGEN

Arriva zet in de Koningsnacht en op Koningsdag extra treinen en bussen in om van en naar Groningen te reizen.

Na afloop van het evenement Kingsland op Koningsdag in Groningen, rijdt om 23.49 uur een extra trein van Groningen naar Leeuwarden. Vanuit Groningen naar Roodeschool vertrekt een extra trein om 00.03 uur, naar Winschoten vertrekt de trein om 23.56 uur en naar Delfzijl om 23.53 uur. Ook rijdt er om 22.48 uur een extra trein vanuit Leeuwarden naar Groningen om alle bezoekers die Koningsdag in Leeuwarden hebben gevierd, weer naar Groningen te vervoeren.

Extra bussen lijn 304 Drachten-Groningen

Op lijn 304 Drachten-Groningen worden extra bussen ingezet op woensdagavond 26 april, in de nacht van 26 op 27 april en tijdens Koningsdag op donderdag 27 april.

Auteur

Marc Jansen