Wandelen in natuurgebied Kardinge voor dierenvoedselbank

GRONINGEN

Leerlingen van Terra MBO Groningen hebben voor zaterdag 6 mei een wandeling in natuurgebied Kardinge georganiseerd. De opbrengst van deze wandeling komt, via Stichting DOET, ten goede aan dierenvoedselbank Wie vult mijn bak?.

Stichting DOET is een stichting van Terra MBO Groningen. Deze stichting voert projecten van bedrijven in de regio uit. Een van de opdrachtgevers is Wie vult mijn bak?. Dit is een dierenvoedselbank voor mensen die vanwege financiële problemen niet goed voor hun dieren kunnen zorgen.

Wandeling

De wandeling ins natuurgebied Kardinge duurt ongeveer een uur. Verzamelpunt is de parkplaats bij het natuurgebied. Deelname kost 2 euro. De opbrengst wordt besteed aan diervoeding voor Wie vult mijn bak?. Meer informatie/ aanmelding: Terra.WVMB@hotmail.com.

Auteur

Marc Jansen