EP-presentatie Sascha Elisah in LOLA

GRONINGEN

Sascha Elisah presenteert vrijdag 28 april haar eerste EP ‘Weatherproof’. Plaats van handeling is LOLA in Groningen.

De Groningse singer-songwriter Sascha Elisah wordt voor de gelegenheid begeleid door een band bestaande uit Berend Rombouts van Town Of Saints en bandleden van Swinder. Samen zullen zij alle vijf tracks van de EP ten gehore brengen:
  • In Your Arms
  • We Need More
  • Still You Remember
  • At least We’re Shining
  • Where This Thing Goes
I Took Your Name (Chris van der Ploeg) verzorgt het voorprogramma. Philip Rozema, huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen in 2015-2016, draagt enkele gedichten voor. Op de EP-release volgt een tour, eerst nog even solo, door Nederland. Hierin staat zij onder mee in het voorprogramma van Frankie Ballard. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen