Club Bavarois in Grand Theatre in Groningen

GRONINGEN

De foyer van het Grand Theatre is zaterdag 6 mei toneel van de eerste editie van de live radioshow 'Club Bavarois'. Deze radioshow is zo lokaal dat hij alleen te beluisteren is voor wie naar het Grand Theatre komt.

De show focust zich op lokaal cultureel talent én lokale gasten met frisse ideeën om de wereld te verbeteren, te beginnen in Groningen.

Hoofdgast

De eerste hoofdgast is Willem Groeneveld, roerganger en geestelijk vader van Sikkom. Eva Waterbolk zingt zowel tijdens als na de show een aantal prikkelende liedjes.

Vaste rubrieken

Verder wordt een aantal vaste rubrieken geïntroduceerd: ● een column van Jaap-Henk Hoepman (Financieel Dagblad) over de relatie tussen mens en techniek; ● een vooruitblik op de culturele agenda van Groningen door Peter R. van der Heide; ● een radiocartoon door Fearless Cartooneer Ricky van Duuren. Het programma begint om 21.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen