Vijfde editie virtual reality-event ‘Playground'

GRONINGEN

Het Groninger Forum heeft voor woensdag 10 en donderdag 11 mei de vierde editie van het virtual reality-event ‘Playground' georganiseerd. Centraal staan de nieuwste technologische ontwikkelingen die invloed hebben op ons leven.

De vijfde editie van 'Playground' gaat over virtual reality, waarbij ook enkele vormen van mixed reality en augmented reality worden uitgeprobeerd.

Maker Talks

Nieuw programma-onderdeel is 'Maker Talks'. Hierin vertellen de makers van verschillende VR-installaties op 'Playground 'over het technische proces en de ontwikkeling van hun installatie. 'Maker Talks' is donderdag 11 mei van 16.00 tot 18.00 uur 'Playground' duurt beide dagen van 20.00 tot 22.30 uur. Plaats van handeling is de locatie Hereplein van Groninger Forum. Kaartverkoop/ meer informatie: www.groningerforum.nl of via de kassa van de locatie Hereplein.

Auteur

Marc Jansen