Heropening Pearle Opticiens Groningen

GRONINGEN

Pearle Opticiens Groningen heropent zaterdag 6 mei haar deuren aan de Eikenlaan 312 in Groningen. Belangstellenden worden uitgenodigd die dag een kijkje te nemen in de vernieuwde winkel.

“De winkel heeft een complete make-over gekregen. Het is prachtig! We zijn dan ook supertrots,” vertelt bedrijfsleider Egon Breukel enthousiast. Aan de wanden van de winkel aan de Eikenlaan hangt een ruime collectie brillen. Met topmerken als Versace en Ray-Ban, en exclusieve merken als Heritage en het momenteel zeer populaire Miki Ninn. Egon Breukel laat vervolgens een model zien uit de Enzzo-collectie. Deze bril ontving de Reddot 2016 Honourable Mention in de categorie Product Design. “En natuurlijk hebben we altijd de nieuwste soorten dag- en maandlenzen, maar ook nachtlenzen.”

Altijd Welkom Service

Toch is niet alles nieuw: alles draait onverminderd om goede service en deskundig advies. “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel uitstapt met precies de juiste bril of lenzen.” Het grote vaste klantenbestand bewijst dat ze daar bij Pearle Groningen goed in slagen. “Onze opticiens en contactlensspecialisten staan altijd klaar, bijvoorbeeld voor een gratis professionele oogmeting. Of voor een opknapbeurt van je bril, ook als je die niet bij Pearle hebt gekocht: de Altijd Welkom Service.”

Auteur

Marc Jansen