Naked Lunch Extra met Heleen van Royen

GRONINGEN

De Groninger Forum Bibliotheek is maandag 8 mei toneel van een Naked Lunch Extra met Heleen van Royen.

De schrijfster schrijft om 12.30 uur aan aan bij Rense Sinkgraven om te vertellen over haar favoriete kunst, muziek en boeken.

De Rijke Buit

Deze Naked Lunch Extra vindt plaats in het kader van de derde editie van De Rijke Buit, een expositie met werk van dichters en schrijvers die hun beeldende kant laten zien. De Rijke Buit presenteert dit jaar werk van onder anderen Hugo Claus, Karel Appel, Heleen van Royen, Aafke Steenhuis, Lucebert en Herman Brood.

Veiling

De 5 april geopende tentoonstelling wordt donderdag 18 mei afgesloten met een veiling. Jan Mulder treedt op en opent de veiling; om 19.30 uur. Een deel van de opbrengst van de veiling gaat dit jaar naar een goed doel: IMC Weekendschool Groningen.

Auteur

Marc Jansen