Nieuw koorproject Grootkoor Groningen

GRONINGEN

Grootkoor Groningen trapt zaterdag 6 mei een nieuw koorproject af. Dit project eindigt 7 oktober met een concert in de Martinikerk in Groningen.

Voor dit midzomerproject is gekozen voor een grote verscheidenheid aan muziek met ook nieuwe koorwerken. De begeleiding is in handen van organist en pianist Rob van Dijk. Speciale gasten zijn de leden van vocaal ensemble The Martin Mans Formation van dirigent/ organist Martin Mans. Het koor is bestemd voor dames en heren vanaf 18 jaar uit de gehele provincie Groningen. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen alle deelnemers een koorboek met daarin de bladmuziek en een studie-cd van hun eigen koorpartij, zodat men ook thuis kan studeren.

Koorrepetities

De koorrepetities vinden plaats op de zaterdagen 6 mei, 20 mei, 26 augustus, 9 september en 7 oktober; steeds van 10.00 tot 12.45 uur. Plaats van handeling is de Immanuelkerk in Groningen. Grootkoor Groningen staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Meer informatie: www.grootkoor.nl.

Auteur

Marc Jansen