Nieuwe wandelvierdaagse in Hoogkerk

HOOGKERK

Stichting Avond Wandelvierdaagse Hoogkerk heeft een nieuwe wandelvierdaagse georganiseerd. Deze vierdaagse wordt van maandag 15 tot en met donderdag 18 mei gehouden.

De jongste deelnemers wandelen dagelijks 5 kilometer. Startpunt (om 18.15 uur) is steeds het grasveld voor de Vensterschool aan de Zuiderweg in Hoogkerk. Met uitzondering van de laatste dag. Dan vertrekken zij om 18.30 uur. Oudere kinderen en volwassenen lopen vier keer 10 kilometer. Zij starten steeds om 18.00 uur aan de Verbetering. Deelnemers en begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Feestelijke afsluiting

De wandelvierdaagse wordt donderdag 21 mei op feestelijke wijze afgesloten. De wandelaars worden tijdens hun laatste kilometers vergezeld door Showband Concordia uit Zevenhuizen, Showband Noordenveld uit Roden en dweilorkest 't Is Ook Niks. Publiek kan zich verzamelen aan de Zuiderweg, ter hoogte van de Fabriekslaan, tot aan de sporthal. De intocht start om 20.00 uur.

Inschrijven

Individuele wandelaars kunnen zich maandag 15 mei vanaf 17.30 uur inschrijven in de hal van de Vensterschool. Wie 4 avonden loopt, betaalt € 3,50 en ontvangt een medaille. Eén dag wandelen kost € 2,50. Meer informatie: www.avondvierdaagse-hoogkerk.nl

Auteur

Marc Jansen