Concert pianist Oleg Morozov in De Ark in Groningen

GRONINGEN

Oleg Morozov geeft zaterdag 13 mei een concert in De Ark in Groningen.

De pianist presenteert hierin een programma, getiteld: 'De Romantiek van Einaudi'. Met werken van Eunaudi, Chopin en Yuruma.

Oleg Morozov

Oleg Morozov (Kazan, 1976) won diverse internationale concoursen, kreeg de Rostropovich-beurs en mocht een onderscheiding van de Russische president en de minister van cultuur in ontvangst nemen. Morozov studeerde aan conservatoria in Kazan, Moskou, Groningen en Antwerpen bij leerlingen van onder anderen meesterpianist Emil Gilels, Aleksander Makarov en Frank van der Laar. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 15 euro. Kaartreservering: schooltof@gmail.com. Kaartverkoop: www.ticketkantoor.nl/shop/Einaudiconcert

Auteur

Marc Jansen