Groninger première ‘Quality Time’ in RKZbios

GRONINGEN

In de RKZbios in Groningen wordt zaterdag 13 en maandag 15 mei de absurdistische Nederlandse film ‘Quality Time’ vertoond. Deze film van Daan Bakker was nooit eerder te zien in Groningen.

'Quality Time' bestaat uit vijf gortdroge en tragikomische verhalen over de dilemma’s van vijf mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk; amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op; Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven; Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant; Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie. Nederlands en Noors gesproken, Engels ondertiteld. Aanvang (beide keren): 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen