Annelies Gallagher met 'Don’t Rain on my Parade' in kerk Leegkerk

LEEGKERK

Zangeres Annelies Gallagher staat zondag 14 mei met het programma 'Don’t Rain on my Parade' in de kerk van Leegkerk.

Annelies Gallagher brengt samen met Gerard Doornbos nummers uit onder andere Funny Girl, Wicked, Show Boat en The Color Purple en zingt songs als 'Endless love', 'You don’t bring me flowers' en 'Hallelujah'. Dit alles onder begeleiding van Jasper Blokzijl (zang en piano).

Annelies Gallagher

Annelies Gallagher begon haar muzikale loopbaan als klassiek zangeres en volgde lessen aan de Schumann Akademie. Gallagher zong jarenlang in diverse oratoriumkoren. Vervolgens maakte ze deel uit van het duo De Sopranettes, waar zij klassieke zang combineerde met humor. Sinds 2010 is zij zich meer gaan richten op andere genres, en maakte zij deel uit van het duo Dames - levende jukebox, waarbij interactie met het publiek voorop stond. Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Entree: € 10. Kaartverkoop: www.blgroningen.nl/agenda.

Auteur

Marc Jansen