VanDeStraat en Los Cascos in eerste Sterrebos Live van 2017

GRONINGEN

VanDeStraat en Los Cascos trappen zondag 14 mei het nieuwe seizoen af van Sterrebos Live. Dit is een reeks zondagmiddagconcerten in de muziekkoepel in het Groninger Sterrebos, geïnitieerd door het Wijkcomité Helpman.

VanDeStraat is geformeerd rond zanger en entertainer Olaf Vos. De band speelt een mix van bestaande muziek en Groningstalige teksten. Los Cascos is opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. De band probeert de overbekende Salsa-ritmes een beetje links te laten liggen en het publiek kennis te laten maken met de Cumbia en de verschillende Rumba-stijlen.

Sterrebos Live

Sterrebos Live, dat bij slecht weer géén doorgang vindt, duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Entree: gratis. Meer informatie: www.wijkhelpman.nl

Auteur

Marc Jansen