Circus Santelli met nieuwe voorstelling 'Pluk' bij VRIJDAG

GRONINGEN

De nieuwe voorstelling 'Pluk' van Circus Santelli gaat zondag 14 mei in première bij VRIJDAG in Groningen. 'Pluk' wordt gespeeld door de Jonge Talenten van Santelli.

Alle bekende personages uit het boek 'Pluk van de Petteflet' komen al eenwielerend, jonglerend, en koprollend tot leven. Zo overtuigt Pluk Aagje met stoere handstanden om met hem te spelen, staan de stampertjes garant voor tal van acrobatische trucs, zit de krullevaar hoog op de eenwieler en balanceert de heen- en weerwolf op het koord.

Jonge Talenten

De Jonge Talenten van Santelli is een groep van vijftien kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Zij trainen vier tot acht uur per week. 'Pluk' is zondag 14 mei twee keer te zien, om 13.30 en om 15.30 uur. Meer informatie: www.santelli.nl.

Auteur

Marc Jansen