Groninger kampioenschappen tafeltennis in Koos Duppenhal

GRONINGEN

De Koos Duppenhal in het ACLO Sportcentrum is zaterdag 13 en zondag 14 mei toneel van de Groninger kampioenschappen tafeltennis. Enkele honderden tafeltennissers strijden hierin om het provinciale kampioenschap.

Het toernooi wordt zaterdag 13 mei om 09.00 uur afgetrapt met de dubbelpartijen voor de jeugd. Vanaf 13.00 uur worden de partijen in het enkelspel afgewerkt. In de vooravond nemen de veteranen het stokje over. De senioren zijn zondag 14 mei aan de beurt. Met vanaf 09.00 uur het dubbelspel en vanaf 13.00 uur het enkelspel.

Recreantenklasse

Voor mensen die niet lid zijn van een tafeltennisvereniging is een recreantenklasse ingesteld. Tafeltennisliefhebbers kunnen zich hiervoor tot en met 10 mei inschrijven via gk@gsttvidefix.nl. Deelname kost 5 euro. De organisatie is in handen van GSTTV Idéfix, GTTC Groningen en TTV Vinkhuizen. Het toernooi is gratis toegankelijk voor publiek.

Auteur

Marc Jansen