Lustrumconcert Popkoor YES! in Der Aa-kerk in Groningen

GRONINGEN

Popkoor YES! uit Eelde-Paterswolde bestaat dit jaar vijf jaar. Het viert dit lustrum zaterdag 13 mei met twee optredens in de Der Aa-kerk in Groningen.

Onder de noemer 'The Colours of Summer' wordt een afwisselend programma vol muziek, zang en vermaak gepresenteerd. Gevoelige nummers als 'Fields of Gold' van Sting worden afgewisseld met 'Can't stop the Feeling' van Justin Timberlake en golden oldies als 'State of Independence' van Donna Summer. Tussendoor kan het publiek genieten van een optreden van Tom Montfrooy, een van de finalisten van cabaretfestival Cameretten. Het koor wordt begeleid door piano, gitaar, cajon en cello. De eerste voorstelling begint om 15.00 uur, de tweede om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.popkooryes.nl, bij The Read Shop Eelde en bij Micadeau Mode Paterswolde.

Auteur

Marc Jansen