Machinefabriek RAW: Broedmachine

GRONINGEN

'Machinefabriek RAW' staat vrijdag 12 mei in het teken van schrijven. Dit onder de noemer 'Machinefabriek RAW: Broedmachine'

Deelnemers hebben van 17.00 tot 23.00 uur uur de tijd hun gedachten op papier te zetten. Dit in gezelschap van andere schrijvers. Tussendoor zorgt NNTWEE voor vingergymnastiek, gedachte-oefeningen, schrijfopdrachten en theatrale oppeppers. De artistieke staf van het NNT kan desgewenst één-op-één advies geven. Marius en Els, de frontmensen en songwriters van Petrikor, zorgen voor muzikale intermezzo’s. Ze proberen speciaal voor deze gelegenheid nieuw werk uit. Kookpit zorgt voor een voedzame maaltijd.

Machinefabriek RAW

Machinefabriek RAW’ is een nieuwe culturele ontmoetingsplek in Groningen; elke vrijdag vanaf 17.00 uur in de Machinefabriek, het theaterthuis van het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy & Roni. ‘Machinefabriek RAW’ is een bar plus restaurant plus podium, voor alles dat ruw, rauw of nog onaf is.

Auteur

Marc Jansen