Meikermis: elf dagen feest in Stad

GRONINGEN

Wethouder Joost van Keulen en het genootschap Omlandia van studentenvereniging Vindicat openen donderdag 11 mei om 17.00 uur de Meikermis.

De Meikermis staat garant voor elf dagen feest voor jong en oud. Met zestig attracties op de Vismarkt en de Grote Markt én ‘nostalgische attracties’ op de Ossenmarkt.

Speciale acties

Tijdens dit elfdaagse feest staan bovendien tal van speciale acties op het programma. Zo is er donderdag 11 mei een studentenavond, is er op Moederdag een kleine attentie voor moeders, staat een opa- en omamiddag geprogrammeerd, worden kinderen op de zondag en de woensdag gratis geschminkt en is een kleurplatenwedstrijd uitgeschreven. Bovendien levert iedere besteding van 5 euro op de warenmarkt een ‘kermiseuro’ op.

Auteur

Marc Jansen