Wouter Hamel naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Wouter Hamel geeft donderdag 28 september een concert in de kleine zaal van De Oosterpoort in Groningen. 

De zanger presenteert in dit concert de nummers van zijn nieuwe album 'AMAURY’. Met dit 4 augustus te verschijnen vijfde album beantwoordt Hamel een vraag die hij zichzelf al jaren stelt: hoe kom ik het dichts bij mezelf?

AMAURY

Schuilen is een no-go geworden. AMAURY is namelijk zijn bijnaam op dating apps. "Het is eigenlijk mijn alias. Mijn avatar, de persoon in mij die zich nooit schaamt. De persoon die zichzelf onbevangen en onbeschaamd accepteert." In de wereld van ‘AMAURY’ doet Hamel alles met zijn inspiratiebronnen en observaties: een pakkend popliedje met ‘Hey Now’, swingende soul op ‘Daggers & Smiles’ of een klassieke pianoballade in ‘Amaury’. Met Hamels allereerste a-capella liedje ‘Shackled’ is de cirkel helemaal rond. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten (à € 16) zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato Groningen en via de-oosterpoort.nl of Ticketmaster.nl. https://youtu.be/Jcei10TWAZ4

Auteur

Marc Jansen