Protestantse Gemeente Groningen zoekt zangers voor projectkoor

GRONINGEN

De Protestantse Gemeente Groningen (PGG) zoekt zangers voor een projectkoor onder leiding van Cobien Nieuwpoort.

Dit projectkoor voert het stuk Captain Noah and his floating Zoo van Michael Flanders en Joseph Horovitz uit tijdens de manifestatie 'De tien mooiste bijbelverhalen van Groningen'. Deze manifestatie vindt zondag 18 juni plaats in het Noorderplantsoen. Captain Noah and his floating Zoo wordt gekenschetst als een vrolijk en swingend muziekstuk voor gemengd koor, solisten en percussie. Er wordt op 15, 23 en 29 mei, en 6, 10, 12 en 17 juni gerepeteerd in de Immanuelkerk.

De tien mooiste bijbelverhalen

Andere programma onderdelen van De tien mooiste bijbelverhalen van Groningen zijn 'een preek van de leek' door burgemeester Peter den Oudsten en een voordracht van schrijver Frank Westerman over diens fascinatie voor het verhaal van Noach en de Ark. Meer informatie/ aanmelding: jmtvdspek@hetnet.nl (Jannet van der Spek).

Auteur

Marc Jansen