Let's Gro: inschrijfformulier voor ideeën voor Stad online

GRONINGEN

Mensen/ organisaties met een initiatief of idee voor de stad en/ of regio Groningen wordt gevraagd zich voor 4 september aan te melden voor Let's Gro. De lustrumeditie van dit inspiratiefestival vindt van 2 tot en met 4 november plaats in Groningen.

Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en regio. De festivalorganisatie is op zoek naar mensen/ organisaties die een initiatief of  idee hebben voor of over de stad van morgen. En die toekomstplannen tijdens Let’s Gro op het podium willen delen, uit willen testen en voor een publiek willen presenteren. De organisatie zoekt levensvatbare en toekomstbestendige ideeën, klein en groots, over ondernemerschap, sociale innovatie, gezondheid, technologie of welk ander onderwerp dan ook.

Inschrijfformulier online

Het inschrijfformulier voor al deze ideeën staat nu online. Via www.letsgro.nl kunnen plannenmakers zich aanmelden. Na inschrijving vinden gesprekken plaats met de inzenders om te kijken of (en waar) het voorstel/ idee een plek kan krijgen op het festival.

Auteur

Marc Jansen