Open zondag Boerderijum: 'Dieren rond sloot en plas'

GRONINGEN

De Zijlen, De Mallemolen en Natuur- en Duurzaamheideducatie (NDE) Groningen hebben voor 21 mei een open zondag in de Boerderijum georganiseerd. Thema is: 'Dieren rond sloot en plas'.

Belangstellenden wordt gevraagd verkleed als 'waterfiguur' naar De Zijlen te komen, te dansen in de onderwaterdisco, iets te knutselen of iets te eten en/ of te drinken op het terras. Bij De Mallemolen worden, onder het motto 'Creatief met fruit', diertjes van fruit gemaakt. Het natuureducatiecentrum van NDE Groningen staat met allerhande activiteiten volledig in het teken van 'Dieren in sloot en plas'. De wijknatuurgidsen gaan twee keer op zoek naar vogels in de wijk, de weilanden en het riet. De fietsexcursies gaan van start bij de Boerderijum; om 10.30 en 14.00 uur. De open zondag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen