Benefietconcert BAZES voor Stichting Fitkids

GRONINGEN

De Benefiet Actie Zeven Erkende Studentenverenigingen (BAZES) is dit jaar gericht op Stichting Fitkids.

BAZES is een samenwerkingsproject van de Groninger studentenverenigingen R.K.S.V. Albertus Magnus, G.S.C. Vindicat atque Polit, F.F.J Bernlef, Cleopatra A.S.G., A.S.V. Dizkartes, Navigators S.G. en Unitas S.G. Ieder jaar slaan zij de handen ineen om zich in te zetten voor een goed doel én voor de stad Groningen.

Benefietconcert

De BAZES heeft voor dinsdag 16 mei een benefietconcert geprogrammeerd. Dit concert, met optredens van studentenbands én een dj, vindt vanaf 22.00 uur plaats in de sociëteit van Vindicat. De entree is 3 euro. De opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Fitkids.

Fitkids

Fitkids is een fitness- en oefenprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Voor ieder kind worden individuele doelen gesteld, waarbij gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en mentale conditie. Het uiteindelijke doel doorstroming naar een sportclub. Fitkids ontvangt géén subsidie van de overheid en is volledig afhankelijk van giften en sponsors.

Kroegentocht

Woensdag 24 mei, een week na het benefietconcert, staat een 'open vereniging kroegentocht' geprogrammeerd. Elke vereniging verhoogt de consumptieprijzen om op die manier geld op te halen voor het goede doel. Meer informatie: www.bazes.nl

Auteur

Marc Jansen