Nieuw campagnejaar Paddepoel Energiek

GRONINGEN

Wethouder Mattias Gijsbertsen trapt zaterdag 20 mei om 14.00 uur een nieuw campagnejaar af van Stichting Pappepoel Energiek. Dit gaat gepaard met een 'energiefeestje' in Kinderwerktuin Paddepoel.

Grunneger Power en Groningen Woont Slim zijn er met hun stands. Verder staan een verloting en een kleurwedstrijd geprogrammeerd, kan er (uiteraard) gespeeld worden en worden hapjes en drankjes geserveerd. Elke bezoeker krijgt bovendien een presentje.

Paddepoel Energiek

In 2016 hebben 35 huishoudens in Paddepoel-Noord met hulp van Paddepoel Energiek 44 energiebesparingsmaatregelen laten uitvoeren. Daarbij waren zonnepanelen en vloer- en spouwisolatie favoriet. Gestimuleerd door dit succes, gaat Paddepoel Energiek in 2017 gewoon door.

Energiespreekuur

Paddepoel Energiek houdt elke donderdag van 19.00 tot 21.00 uur Energiespreekuur bij WIJS, in het gangpad tegenover Albert Heijn in winkelcentrum Paddepoel.

Auteur

Marc Jansen