Inschrijving Mobility Service Airport Night Run geopend

EELDE

Golazo Noord Nederland heeft dinsdag de inschrijving voor de Mobility Service Airport Night Run op Groningen Airport Eelde geopend.

Luchthaven en omgeving vormen zaterdag 16 september het decor voor de allereerste Mobililty Service Airport Night Run in Nederland, een hardloopevenement in het donker. Het 10 kilometer lange parcours voert de deelnemers over de luchthaven maar ook door de bossen in de omgeving. Na afloop staat een afterparty geprogrammeerd.

Goed doel

Aan de Mobililty Service Airport Night Run is een goed doel gekoppeld: Amref Flying Doctors . Deze gezondheidsorganisatie werkt in Afrika aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.airportnightrun.nl. Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving een headlight.

Auteur

Marc Jansen