Kinderen Voluit en 'Mijn Hoofd is vol...' bij VRIJDAG

GRONINGEN

Leerlingen van de jeugdtheaterschool (JTS) van VRIJDAG presenteren zondag 21 mei in 'Kinderen Voluit' wat ze het voorbije cursusjaar geleerd hebben. Aansluitend presenteert de kinderproductiegroep van VRIJDAG de voorstelling'Mijn Hoofd is vol'. Plaats van handeling is het VRIJDAGtheater in Groningen.

Theaterdocent Hanneke van der Molen: “De kinderen van de JTS hebben het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd en gedaan. Tijdens 'Kinderen Voluit' kunnen ze dit eindelijk aan vrienden en familie laten zien. Iedere lesgroep presenteert een eigen voorstelling." De eerste voorstelling begint om 13.30 uur.

Mijn Hoofd is vol...

Het programma wordt afgesloten met een extra voorstelling van 'Mijn Hoofd is vol…'. Deze voorstelling van de van de kinderproductiegroep van VRIJDAG werd eerder in april opgevoerd. Kaarten (à 6 euro) voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via bijvrijdag.nl. Kinderen gratis.

Auteur

Marc Jansen