'Chapman for President' in Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN

Eef van Breen Group staat vrijdag 26 mei met de voorstelling 'Chapman for President' in Stadsschouwburg Groningen.

In 'Chapman for President' volgen we een jongeman die zich een ontmoeting herinnert met een politiek vluchteling genaamd Chapman uit het Afrikaanse Kameroen. Deze ontmoeting maakte diepe indruk op hem omdat het de eerste keer is dat hij iemand treft die bereid is zijn leven te geven voor een ideaal. In de trein leest hij nieuwsberichten over recente onlusten in Kameroen. Hij besluit uit te zoeken waar Chapman nu is en of hij betrokken is bij de omwentelingen in zijn land. Deze zoektocht wordt verbeeld door muziek, poëzie en foley geluiden. Met nieuwe muziek van de Eef van Breen Group en teksten van Anne Vegter (Dichter des Vaderlands) en Ko van den Bosch. 'Chapman for President' is een coproductie met NNT. Aanvang: 20.15 uur. Kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl. https://youtu.be/vylE9DsKhS8

Auteur

Marc Jansen