Derde editie fietstoertocht LAMP Classic voor het goede doel

GRONINGEN

Stichting LAMP heeft voor de derde keer de LAMP Classic georganiseerd. Deze fietstoertocht vindt zaterdag 3 juni plaats.

De LAMP Classic is een fietstoertocht over (naar keuze) 45, 80 of 150 kilometer. Start en finish zijn bij de kantine van voetbalvereniging Amicitia in Groningen. Het inschrijfgeld bedraagt 8,50 euro (inclusief koffie, koek én barbecue); aanmelden via www.lampclassic.nl.

Stichting LAMP

Stichting LAMP steunt projecten op het gebied van onderwijs en zorg in minder ontwikkelde landen. Een van de speerpunten is het verstrekken van studiebeurzen. Op dit moment is de in 1991 opgerichte stichting actief betrokken bij projecten in India, Bangladesh, Papua Indonesië, Peru, Vietnam en Roemenië.

Stichting Añañau

De opbrengst van de LAMP Classic gaat naar Stichting Añañau. Deze Asociación ONG Añañau werkt met kinderen en jongeren die in extreme armoede en onstabiele familiesituaties leven in het district San Jeronimo, een buitenwijk van Cusco.

Auteur

Marc Jansen