Klatwerk3 presenteert nieuw album in jubileumconcert

GRONINGEN

Op het label Amstel Records is het vijfde album van Klatwerk3 verschenen: 'Lost in Berlin'. De band presenteert het album tijdens zijn jubileumconcert in de kleine zaal van De Oosterpoort in Groningen. Dit concert vindt zaterdag 27 mei plaats.

Klatwerk3 bestaat uit componist en pianist Boelo klat, bassist Ruud Vleij en drummer Ancel Klooster. De composities op 'Lost in Berlin' beogen de luisteraar mee te nemen op een zoektocht vol verhalen, mijmeringen en reflecties over avonturen in Europa. Behalve jazz, pop- en klassieke invloeden zijn in de nieuwste composities ook invloeden te horen uit de wereldmuziek en de minimal music. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/TDOsHLrmibk Het concert begint om 20.30 uur. Gerelateerd artikel: Jubilerend Klatwerk3 met Jan Mulder naar De Oosterpoort

Auteur

Marc Jansen