SKASJOCK: driedaags ska-festival in Groningen

GRONINGEN

Het centrum van Groningen vormt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni het decor voor SKASJOCK. Dit ska-festival is voor de derde keer georganiseerd door Olaf Hartman, Jan Hindriks en Volker Bauland.

SKASJOCK wordt vrijdag 2 juni in café De Zolder afgetrapt door de lokale band Dreadnought (21.00 uur). Hierop volgt een optreden van de Drentse ska-band The Roosterz. Zaterdag 3 en zondag 4 juni is De Spieghel vanaf 20.30 uur toneel van het festival. Met op zaterdag optredens van The Soundabout, SKAvuiten en SKA3. Op zondag opent de Arnhemse band SKANDAAL de avond, gevolgd door de Engelse band Unknown Era. De Columbiaanse band Dr. Krapula sluit het festival af. Beide dagen is er een afterparty in De Zolder. Dj-collectief SKAAPVUITEN verzorgt steeds de muziek voor, tijdens en na de bands. Entree vrijdag; gratis. Entree zaterdag en zondag: 12,50 euro (passepartout: 20 euro). Meer informatie: www.skasjock-groningen.nl

Auteur

Marc Jansen