Dare to Create: studenten Noorderpoort presenteren eindcollectie

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen vormt dinsdag 30 mei het decor voor de modeshow Dare to Create.

In deze modeshow presenteren derdejaars studenten Retail & Mode van Noorderpoort Business & Administratie hun eindcollectie. Verder laten tweedejaars studenten een zelfontworpen kledingstuk zien.

Subculture and Identity

Het thema van Dare to Create is dit jaar 'Subculture and Identity'. De studenten presenteren zelfgemaakte collecties die op dit thema gebaseerd zijn. De kledingstukken worden voorafgaande aan de modeshow beoordeeld door de docenten van de studenten.

Eindopdracht

De modeshow Dare to Create 2017 is onderdeel van de eindopdracht voor de studenten. De hele show wordt verzorgd door studenten van de opleidingen Retail Mode en Interieur Adviseur, ondersteund door de medewerkers van onderwijsleerbedrijf Business@School, van Noorderpoort. Derdejaars studenten Interieur & Advies presenteren ook hun eindcreaties.

Kaartverkoop

Kaarten (à 3 euro) voor de modeshow Dare to Create kunnen worden besteld bij onderwijsleerbedrijf Business@School. Studenten en hun familieleden krijgen voorrang op de aanschaf van kaarten. Er zijn in totaal vierhonderd kaarten beschikbaar. De show start dinsdag 30 mei om 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen