Ajax-clinic bij Amicitia VMC

GRONINGEN

Consultant Eddie van Schaick van de Ajax Youth Football Academy geeft woensdag 31 mei een clinic bij Amicitia VMC op Sportpark Coendersborg in Groningen.

Een deel van de jeugd van Amicitia VMC wordt aan een heuse Ajax-training onderworpen. Omdat de clinic behalve voor de jeugdige Amicitianen ook voor de jeugdtrainers van de club bedoeld is, wordt behalve aan techniekvormen aandacht geschonken aan wedstrijdgericht trainen. Bovendien moet aan de hand van de clinic duidelijk worden hoe kinderen leren zelf goede keuzes maken in het veld. Amicitia VMC maakt voor zijn sterk gegroeide jeugdafdeling - de club telt inmiddels bijna tweehonderd jeugdleden - gebruik van de VTON Voetbalmethode, een digitale voetbalmethode voor de jeugd. De clinic duurt van 17.00 tot 18.00 uur.

Auteur

Marc Jansen