Groningse band Sexton Creeps in voorprogramma Wovenhand

GRONINGEN

De Amerikaanse band Wovenhand geeft woensdag 24 mei een concert in De Oosterpoort in Groningen. Het is de eerste van drie Nederlandse shows. De Groningse band Sexton Creeps is de support act van Wovenhand in Nederland.

Na een lange, succesvolle muzikale carrière in 16 Horsepower ging David Eugene Edwards verder als Wovenhand. Zijn laatste album ‘Star Treatment’ kwam eind 2016 uit. De muziek van Wovenhand is duister, intens en spiritueel.

Sexton Creeps

De Groningse band Sexton Creeps maakt psychedelische en experimentele muziek. Of, zoals de band zichzelf omschrijft: 'A band like an unreliable stove, at which one can gently warm or harmfully burn oneself'.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_71253" align="aligncenter" width="383"]Sexton Creeps. Foto: De Oosterpoort Sexton Creeps. Foto: De Oosterpoort[/caption] Na Groningen spelen Wovenhand en Sexton Creeps shows in Utrecht en Haarlem. Tickets à € 20 zijn verkrijgbaar via www.de-oosterpoort.nl.

Auteur

Marc Jansen