VRIJDAGtheater vol absurde bedrijfsleiders, theatersport en Truus Klep

GRONINGEN

Stichting ESN dans vrijdag 26 mei in het VRIJDAGtheater in Groningen de derde aflevering van 'Rad Haz Mat'. Een dag later, zaterdag 27 MEI, staat een theatersportwedstrijd geprogrammeerd in het VRIJDAGTHEATER. Zondag 28 mei presenstructureert Truus Klep de leerlingen van CT Zangzaak.

Stichting ENS komt vrijdag 26 mei terug bij VRIJDAG met een nieuwe voorstelling: 'Rad Haz Mat ep.3'.  Dit is een dansvoorstelling over een groep absurde bedrijfsleiders die altijd in de problemen komen. Verliezen worden geleden en valse 'achter de rug om dealtjes' gesloten om de eigen positie te behouden.

Ulteam VS Ulteam

Zaterdag 27 mei dagen twee teams elkaar uit om de mooiste, verdrietigste of moordzuchtigste scène te spelen. Het publiek bepaalt de inhoud van die scenes. Dit gebeurt in verschillende spelvormen: zingend, dansend of in een niet bestaande taal. Kern van theatersport is dat de spelers nooit weten wat ze gaan spelen. Alles wordt ter plekke bedacht.

Truus Klep

Zondagmiddag presenstructureert Truus Klep de leerlingen van zangschool CT Zangzaak op humoristische wijze. Vanuit haar luie stoel in haar podium huiskamer, compleet met schemerlamp en tafeltje met hapjes en drankjes, kondigt ze de leerlingen aan. Een zeskoppige dampende & groovende band met Bas Mulder, Christof Bauwens, Rosan Asmussen, Joost van Soest, Gabriel ter Heegde en CT Heida begeleidt de leerlingen. Meer informatie/ kaartverkoop: bijvrijdag.nl

Auteur

Marc Jansen