Be Quick 1887 strikt Jan Siemerink voor Be Quick OPEN 2017

HAREN

De tennisafdeling van Be Quick 1887 heeft Jan Siemerink gestrikt voor het Be Quick OPEN 2017.

Jan Siemerink is een van Neerlands beste tennissers ooit. De linkshandige Siemerink won ATP-toernooien in Rotterdam en Toulouse, bedwong wereldtoppers als Goran Ivanisevic en Patrick Rafter en stond ooit veertiende op de ATP-ranking. Het afgelopen decennium was Siemerink coach van het Nederlands Davis Cup team. Begin dit jaar is hij opgevolgd door Paul Haarhuis, een ander lid van de 'gouden generatie' van het Nederlandse herentennis.

Be Quick OPEN 2017

Het Be Quick Open vindt van 26 juni tot en met 2 juli voor de zevende keer plaats. Het toernooi, dat bekend staat om zijn toegankelijke karakter en goede sfeer, heeft grote aantrekkingskracht voor zowel recreatieve spelers als regionale toppers en zelfs landelijke toppers van weleer. Eerder gaven Roland Garros-finalist Martin Verkerk en John van Lottum al acte de présence.

Randprogramma

Behalve heel veel tenniswedstrijd staan de hele week ook allerlei randactiviteiten geprogrammeerd. Jan Siemerink is zaterdag 1 juli van 16.00 tot 19.00 uur aanwezig. Belangstellenden kunnen zich nog tot en met 19 juni aanmelden voor het toernooi: www.toernooi.nl. Deelname staat op en voor spelers van niveau 3 tot en met 7. 

Auteur

Marc Jansen